Verzenden en retourneren

Verzenden
Heb je iets besteld? Wat leuk, bedankt! Zodra ik de bestelling binnen krijg, ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag. Ik zal je bestelling binnen 2 werkdagen versturen.

Woon je in de buurt van Heerenveen? Dan is het ook mogelijk om je bestelling op te halen. Kruis bij het afrekenen dan ‘afhalen’ aan. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Retourneren
Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet aan de wensen voldoet, kan de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden naar onderstaande adresgegevens. Meld je retour aan per mail: info@liefsvanirisdesign.nl. Vermeld in de e-mail je naam, ordernummer en reden van retour. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending komen voor eigen rekening. Liefs van Iris Design behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden.

Let op: producten die op maat zijn gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden. 

Adresgegevens
Liefs van Iris Design
Iris van der Werf
President Kennedylaan 40
8442 JK Heerenveen
Nederland

E: info@liefsvanirisdesign.nl
KVK: 83905960
BTW: NL003888681B29

Winkelwagen